Thursday, October 22, 2009

"TROMBER RIDDIM"

Häromdagen ringde en smått hysterisk MACK BEATS till Salazar bröderna, han sa "nån Jamaican har tjal eran beat!!"
Efter att Mack hade lungnat ner sig , skickade han över länkarna till TSB...
Först blev TSB förbannade, men sen förstod dom vad det handlade om.

Här följer en redovisning:

För 2 år sedan kontaktade Propellerheads/Reason Salazar Bröderna.
Dom ville att de skulle göra en sk. ljud Refill åt deras musik program Reason.
TSB tyckte det lät som en bra idé och skapade något som inte fanns på marknaden: en Reggaeton/Reggae/Latin refill med egna trummljud,synthljud,perc loopar och vocal efx..
Refillen fick högsta betyg 5 av 5 i världens största studio tidning "SOUND ON SOUND".
I refillen ingick 20 TSB proddade demolåtar för nybörjare som inte vet hur man skapar/arrar en egen låt. Det var meningen att de skulle användas som stöd för att komma igång snabbt och det är så de flesta har använt den, till skillnad från den Jamaicanska producent teamet Full blast production som snodde hela TSB´s "Tromber riddim" demo, la till ett synth ljud och döpte om den till "Crusha Riddim".
Några som spelade in på den var Kiprich, Vybz Cartel, Alozade, Einstein, Zumjay , Scare dem crew och deras låtar kan du höra HÄR!

TSB Reggaeton refill kan köpas HÄR!

Vi bjuder på ADVANCE PATROL feat CESTAR "la noche nos convierte" MP3Och på själva originalet "TROMBER RIDDIM" som är producerade av di original TSB!!!Vi bjuder på den!!!!!
Vi bestämde oss för att inte stämma Full Blast prod. då man vanligtvis måste betala Kiprich, Vybz Cartel, Alozade, Einstein, Zumjay , Scare dem crew för att de ska lägga en vers på sina produktioner, och dom flesta av er vet kanske redan att man i Jamaica inte vet vad "Upphovsrätt" betyder.

6 comments:

  1. fan vad grym Refillen är!
    Ni är Genier!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete