Saturday, February 7, 2009

"Dance with somebody" etta på Tracks för 4:e veckan i rad


Då var det dax igen.. dance with somebody är fortfarande nr 1 på P3´s Tracks lista!
Om nån skulle råka vara lite "efter" eller nåt och inte veta det än , så kan vi upplysa er om att det är gullungarna TSB som proddat hit singeln.
/Big Sal

Friday, February 6, 2009

Stor spelar in låt med Petter

Veteranen Petter var idag förbi redline bunkern för att langa en vers på Stor´s nya hip hop klassiker"Jag älskar den där". Alla nyfikna kommer snart att kunna höra den på "The Voice of Hip hop & RnB"...NOT! Mina nära och kära säger att jag är en drömmare...själv kallar jag mig optimist.
Anywayz låten kommer att finnas på Stors kommande mästerverk "Stockholmsnatt".

/Salla

TSB oh Mando Diao colabo i Chilensk tidning


Nyheten att TSB har Proddat Mando Diaos nya pärla har nått sydamerikas vackraste land,Chile. Plocka fram förstoringsglaset, spansk-svenska parlören och spana in artikeln i "TVgrama" som är Chiles svar på "TV guide","Hänt extra", "Slitz" och "Sonic" i en och samma tidning...
"Unna zärvesa pår favår" !

Stort tack till vår meddlare Crippe"Imorgon betyder dagen efter idag!" och Zaturno"Mañana mañana".
/Salla

Mohammed Ali i Redline Studion

T.S.B I NYA NUMRET AV TIDNINGEN STUDIO


Kolla in nya numret av tidningen Studio. Stor reportage med T.S.B och Mando Diao om nya Mando skivan, samt jobbet bakom produktionen och spår för spår på låten "Dance with somebody"

//Masse T.S.B

Thursday, February 5, 2009

Stockholmsnatt Göteborg Remix!!
För er som diggade Stors hit "stockholmsnatt" finns nu en remix med ett gäng Göteborgs rappare uppe på RMH ´s "my best friend is my grind" sida.

Wednesday, February 4, 2009

Kalaha.....

Sitter hemma med min dotter som är sjuk och inte kunde gå till skolan idag. Vi kollar på Bolibompa, spelar Kalaha och kollar på Youtube....närmare bestämt Fever Rays "If i had a heart" 20 gånger. Förutom att låten är grym och videon super cool så är min dotter en av de tre barnen som sitter i kanoten. Hon är super stolt över att hon är med i en video som är så LÄSKIG...
Nu ska vi gå och kolla på "Tzatziki ,morsan och grisen".
/Sal

Tuesday, February 3, 2009

"dance with somebody" 2 miljoner views på youtube!

Mando Diaos TSB producerade "Dance with somebody" har kommit upp i över 2 miljoner wiews/plays på youtube på mindre än två månader! Singeln är på första plats i Tracks(P3) för tredje veckan i rad och ligger även tvåa på singel listan i Tyskland för andra veckan i rad. Mando Diaos nya TSB producerade cd "give me fire" kommer ut Fredagen 13 Februari.
Håll utkik efter "dance with somebody" singeln som innehåller 4 extra spår , bland dom Chepes stora favorit "Catching up"!
Som Petter sa : "Det e min tur nu jao ,Vinden har vänt"!

Monday, February 2, 2009

Rapparen STOR utsedd till årets "gonnabe" på Tidningen City Stockholm/Mohammed Ali släpper Mixtape!


Rapparen Ulises STOR Infante(21) från Huddinge har blivit utsedd till "gonnabe 2009" av tidningen City! Stor har nyligen släppt singeln och videon "Stockholmsnatt" som är producerad av Masse/The Salazar Brothers. I Mars släpps Stors andra mixtape "Stockholmsnatt" gratis på nätet.Stor är medlem och en av grundarna i Svenska hip hop kollektivet AYLA som består av duon MOHAMMED ALI, CARLITO och producenten Mack Beats.Mohammed Ali är högaktuella med singeln/videon "Porten" som rullar flitigt på sr metropol och mixtapet "Processen" som släpps 2:a feb på Sveriges största hip hop sajt http://www.whoa.nu/ .
Läs artikeln i City:http://stockholm.city.se/noje/2009/02/02/Stor_ska_bli_storre/
Hör Calle Fleur från Kingsize/DN på stan,Emilia Melgar från student radion Urban och Ametist prata om STOR i SR Metropol:http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1566826&BroadcastDate=&IsBlock=

Vi hoppas STOR blir Störst!


Foto: Erik By Erik