Saturday, November 13, 2010

MASSE FLIPPAR!

För några dagar sedan satt TSB i Dela Santa studios och spelade in diverse instrument på framtida hits.

Plötsligt blir Masse uttråkad och säger "Ni kan gå på lunch nu", "Va menar du?" frågar Salla och de andra musikerna, "Vi har ju precis ätit lunch..." "Det skiter jag i " skriker Masse "Ni kan ta nån jävla mellanmål eller en runda runt kvartetret om ni så vill, men tagga fort!"
Alla lämnade studion utom Salla som stannade kvar och dokumenterade vad Masse gjorde under de andras "mallanmål/promenad".


Spana in filmen!

Friday, November 12, 2010

SAGOR FRÅN REDLINE: ALLSÅNG I VÄXJÖ!

STOR är ute och spelar i sverige och förra veckan var det VÄXJÖ´s tur att sjunga allsång.

Grabbarna från Araby var på plats....


Masse passade på att filma lite material till STOR´s kommande streetvideo "SHOOO"...
SPANA IN FILMEN!!!!

Wednesday, November 10, 2010

MANDO DIAO PÅ MTV UNPLUGGED!

För några veckor sen fick TSB ett samtal från Mando Diao-Gustaf , han berättade att Bandet skulle vara med i MTV Unplugged i Berlin och att de gärna ville se TSB i publiken under denna afton. Det var inte allt, dagen efter ville skivbolaget Universal i tyskland bjuda in TSB för att prata om framtida samarbeten. En överentusiastisk Masse svarade genast "Nja jag vet inte om jag pallar men kolla med Salla, om han åker så följer jag med.."TSB kördes direkt från flyget till MTV studion där Mando Diao höll på och finslipade de sista detaljerna innan showen....


Backstage mötte de skådisen/sångerskan Juliette Lewis vars första ord var; "Are you the Salazar Brothers??? I want you guys to produce my next album ! Who should i contact cos´ Björn didnt want to give me your contact!?!?!"


Efter en snabb middag och några glas öl med Juliette gick TSB ner för att kolla showen...


Khrippe hade glömt sina adidas byxor och sin La U tröja så han fick nöja sig med denna eleganta utstyrsel för kvällen...


Mando Diao gjorde succé!


Salla dj:ade på MTV efterfesten med Masse....


De mjukade upp tyskarna med lite Dr Dre...


Efter MTV efterfesten gick de vidare.
Universal bjöd på en stor fest där de drack champagne tills de somnade...


Dagen efter hade TSB ett lunch möte med Universal på deras takterrass som hade en mycket intressant utsikt.

Spana in videon nedan!MASSTOR BATES NYA HIT "LIVET"!!!

Förra helgen åkte STOR, Masse och Salla till Växjö för att spela live.
I logen fanns ett piano och grabbarna hade lite tid att döda så de bestämde sig för att göra en ny MASSTOR BATES hit "LIVET" på plats.
MASSTOR BATES består av Masse Och STOR , skaparna av "Freestyle Rock" som är en helt ny typ av rock som imprviseras fram efter att de får ett ämne av personen som filmar , i det här fallet Salla.
Sångaren/gitarristen STOR.

Gitarristen/Pianisten Masse.Monday, November 8, 2010

Sagor från redline: MASSE FLIPPAR!

The Salazar Brothers har haft ett väldigt fint år med resor till bla Amerika, Italien och Tyskland, men varje resa innebär att bröderna sitter instängda och musicerar med olika artister....
En dag satt Salazar bröderna i Dela Santa studion i Trångsund och jobbade när Salla plötsligt märkte att Masse satt och pratade för sig själv... Salla insåg genast att Masse behövde vara ifrån studion ett tag och tog med honom på turné med artisten STOR...Masse blev väldigt förvånad när han såg resultatet av all slit i studion, folk ÄLSKADE hans beats!Under spelningen avslöjade STOR för publiken att han var uppbackad av DJ Salla från The Salazar Brothers, "ljug inte " sa en ung man i publiken " Och vem e shonnen som står och filmar det e väl Masse ??" sa han ironiskt utan att veta hur rätt han hade...Masse hälsar att han mår bättre samt att han aldrig har talat med sig själv , han talade hela tiden med sin nya kompis Molgan.
MOHAMMED ALI SLÄPPER NY SINGEL MED ASHA ALI!

För snart två år sedan släppte Mohammed Ali kritikerrosade mixtapet "Processen".

Nu har det återigen blivit dags.

Första singeln från den självbetitlade debuten, blir den laddade låten "Kan Någon Ringa (112)" med ingen mindre än Asha Ali som gäst.

Håll utkik, fredagen den 26:e Novembe...Rapparen MOHAMMED och...


fotografen ALI och ...


DJ:n MACK BEATS bildar tillsammans hip hop gruppen MOHAMMED ALI.