Tuesday, June 22, 2010

VALEU T-SHIRTS!

För alla som hört av sig och undrat vad det är för snygga T-shirts som TSB bröderna har på sig kan vi nu avslöja följande:
Det är ett nytt fighter märke som heter VALEU.
Tröjorna finns att köpa HÄR!

Chepe & Teddy softar på casinot...

STOR och Masse ...

Salla, Salong betong Danne, Masse & Chepe i sina finaste tröjor...

STOR, Salla, Masse ,Chepe och en av grundarna till Märket VALEU ; Rodda.

EVOLUTIONS 3:e SINGEL:TRAINSPOTTERS-FAN FIRST!


Nu släpps tredje singeln från decenniets samlingsalbum Evolution.
Trainspotters – Fan First
Trainspotters har skickat med sina tankar om låten:
"Jag tror att de som verkligen gillar hiphop kommer att bumpa den här låten högt!
Alex langar alltid sjuka beats till oss men detta var något i hästväg. Minns att vi var stokade som fan på west coast-vibbarna och att vi ville ha klassisk scratchhook på låten. Jag pitchade några samplingar till Chefen och han använde sig av Joell Ortiz, Guilty Simpson och mig själv för att sätta ihop den. Vi rappar om faktumet att vi - trots artisteriet - fortfarande är fans i första hand. Vi lyssnar alltid på musik, vi far på klubbar och festivaler och vi röjer med våra kompisar längst fram med handen i luften… jag tror att de flesta kan relatera till temat. Istället för skryt, dissar och ytlighet (eller bakåtsträvande) vill vi lyfta fram det vi diggar och känslan vi vill åt – vare sig vi står på scenen eller i publiken.
Att vara med på Evolution är stort för oss. Salazarbröderna är självklart husgudar och det är så grymt att det här projektet blir av – för det behövs! Jag och Hannes bumpade Den Svenska Underjorden oavbrutet runt millennieskiftet då vi var 14 respektive 12 år, och i retrospektiv känns det närmast overkligt att vara med på uppföljaren. Ametist har hjälpt oss mycket de senaste åren och vi har fått love i radio, tidningar och TV trots att vi är från Norrland och inte huvudstaden.
Producenten David Sandberg håller just nu på att sätta ihop videon till Fan First som släpps i början av juli, och i augusti släpps Trainspotters album Dirty North gratis via Whoa. Nya Rewind & Kap t-shirts landar i Random Bastards webshop runt månadsskiftet juni/juli. Evolution släpps i höst och vi ska på fler turnéer. Det är mycket på gång nu…
Yes I’m a Fan First!"
- Rewind (Trainspotters)
Monday, June 21, 2010

6 poäng till CHILE!

Vi på TSB bloggen kan stolta berätta för er att CHILE nu har vunnit båda sina matcher i fotbollsVM!
Salazar bröderna vill ta tillfället i akt och tacka det chilenska landslaget för all glädje den skänker dem!
VIVA CHILE MIERDA!