Friday, March 26, 2010

KARTELLEN släpper en helt ny låt gratis på Ametist Azordegan´s blogg så att folk får en försmak av hur gruppens kommande platta ska låta.
Låten heter "Vilsna själar" och är proddad av Masse med Cuts av Salla.
Den kan laddas ner här!
Thursday, March 25, 2010

TSB får props I SYDSVENSKAN!

Sydsvenskans Jonas Grönlund skrev en artikel där man intervjuade The Salazar Brothers om kända och okända musik experiment "utanför hip hop boxen".

Citat från artikeln:
"Samarbetet är svårt att beskriva som något annat än en succé. Albumet ”Give Me Fire” har idag sålt platina i Tyskland. Singeln ”Dance With Somebody” utsågs till årets låt på P3 förra året och Mando Diao belönades med regeringens musikexportpris 2009.
En tydligare bekräftelse på att bröderna idag tillhör några av landets främsta hitmakare överhuvudtaget går knappast att få. Trots det ser de flesta dem fortfarande bara som hiphopproducenter"

Läs den HÄR!

TSB in action med Mando Diao.


Masse Salazar.

Salla Salazar.

Tuesday, March 23, 2010

STOR SLÄPPER NY SKIVA????

Det är måndag och STOR har varit gäst i Morgonpasset (P3) med Kodjo, Moa och Hanna mellan kl 8.00- 9.00. Efter det tar han en taxi till Redline Studion för att spela in en ny låt....istället för att möta Salazar bröderna mötte han John Blund. Den som väntar på STOR´s Nya platta kommer att få vänta ett tag..


SPANA IN FILMEN!

Monday, March 22, 2010

STOREBROR HÖR DIG!!!!!!

Mikael "Flaitech" Pizarroson hade bokat Producenterna Thomas Rusiak och Salla Salazar som Dj´s till sin klubb "Rock the beat" på Debaser Medis...

Det var inte bara Masse och Chepe som hade klätt upp sig, Steve Urkel hade tagit på sig sina finaste röda hängslen...


May Yamani önskade Carlito Feat. Jacco & Aki "Babylon brinner"...

M. Sakarias och Lorentz Schpränki önskade N.W.A "Fuck the police"...

Katz önskade STOR "Aina"...

När Flaitech önskade Kartellen "Programrebeller" blev Salla en aning nervös, vad var det för apparat där bakom honom som såg ut som ett öra?? Han hade hört talas om övervaknings kameror och att "Storebror ser dig"....

men kan det verkligen vara så att Storebror även HÖR DIG...."Då ligger jag risigt till!" tänkte Salla och mixade in "Polisstat" med Carlito.

Sunday, March 21, 2010

FILMTIPSET: EN PROFET

Salazar bröderna vill passa på att rekomendera den franska filmen "En profet".
Om ni gillade "Medans vi faller" kommer ni att ÄLSKA den här filmen.
När den kommer ut på dvd kommer den att få äran att stå i samma hylla som "Casino","Scarface","Gudfadern","Medans vi faller","Maffiabröder","Fresh","Tjuren från Bronx","Colors","Blood in blood out","Serpico","De omutbara","I skuggan av Bronx","Warriors","King of New York","Mean streets","Pusher","Heat", "Pixote","De misstänkta","Carlitos Way","Guds stad" och "Enter the dragon".
TSB´s Betyg : 5 av 5

Spana in trailern.