Wednesday, August 18, 2010

ZATURNO SPELAR IN NY SKIVA MED THE SALAZAR BROTHERS!

Chiles största rap stjärna ZATURNO är i sverige för att spela in sin nya CD med TSB i sverige.
Förra skivan som även den spelades in i Scandinaviens hufvudstad, blev en stor succé i Chile och resulterade i tre års turnerande i sydamerika.Zaturno tyckte att grabbarna bar blir längre och längre...och har numer infört en ny regel i redline studion ; ingen får ta bilder med honom om inte han får stå på en nyinköpt pall!


Spana in filmen nedan!!!!!!


Tuesday, August 17, 2010

Sagan om den nya MÄSTAREN!

Luger Oskar ringde mitt i veckan, den röd-gröna röran behövde hjälp.
De hade bokat Pauline och Mikael Wiehe till en stor spelning i Malmö men hade glömt bort att boka en artist för deras Unga väljare... "Pauline och Wiehe?" sa STOR , "Vi kommer!".
Da Costa sov hela vägen ner till södern.... och blev positivt överaskad när han ...märkte att Pauline också gillar att ta sig en power nap mitt på dagen!Han var var tvungen att ta en bild med törnrosa....Dagen efter åkte Salla direk till stockholm där Chiles "största" rapparen Zaturno väntade...Det var dax för en ny Taca Taca(Foosball) turnering och den förre mästaren Isse var på plats med sina anhängare...gästerna väntade med spänning på vad som skulle hända...Erre ringde sin Bookmaker och satsade en tusenlapp på Salla som utklassade ....STOR i Finalen! STOR skyllde den stora förlusten på magknip....Salla hade "råkat" hälla tabasco istället för grenadin i STORs drink. "Jag tror inte han märker nån skillnad" tänkte Salla medan han hängde upp ännu en pokal i redlines ärorika väggar.SPANA IN FILMEN NEDAN!!!