Wednesday, September 21, 2011

REDLINE WORKSHOP!


Luger presenterar stolt

REDLINE WORKSHOP

I höst upplever Sveriges ungdomar en unik musikalisk inspirationsturné.

Efter succéer med platinasäljande och prisvinnande musikproduktioner till såväl akter som Mando Diao som till större delen av den svenska hiphop-eliten åker producentgruppen The Salazar Brothers på en landsomfattande inspirationsturné.

The Salazar Brothers har under de senaste två decennierna producerat musik som genererat Grammisar, P3 Guld-priser och kritikernas ros. Bröderna var tidigare del i banbrytande The Latin Kings som slog igenom i början av 90-talet och var med och lade grunden till det som är svensk hiphop idag. Producentgruppen har idag mer än två decenniers erfarenhet av musikskapande och har under dessa år visat prov på sin höga produktionsmässiga kvalité och kännedom inom musikbranschen. Nu vill de, på eget initiativ, dela med sig av sina kunskaper till ungdomar med musikintresse landet runt.

Från och med hösten 2011 besöker The Salazar Brothers fritidsgårdar, skolors aulor och föreningslokaler runtom i landet och träffar ungdomar vid varje turnéstopp. Producentgruppen kommer demonstrera hur man på bästa sätt bygger en låt från grunden och diskutera musikbranschens karaktär, marknadsföring, imagemaking och hur man som musiker slår sig fram inom musikarenan i en tid då branschen förändrats. Med på turnén finns även P3 Guld-vinnande artisten Stor som coachar ungdomarna i textförfattande och scenframträdande.

Hiphop-kulturen har ändå från början uppmanat till deltagande och vägen från fan till utövare har aldrig varit lång. Inom hiphopen finns en stark gör-det-själv-vana och en progressiv och teknikliberal kultur. Dessa egenskaper i kombination har gett hiphopen kunskaper som i dagens läge ses som hårdvaluta. På senare år har skivbolagen vänt blicken mot aktörer som The Salazar Brothers för att se hur dessa gör sin musik uppmärksammad i dagens brus av enormt musikutbud.

Syftet med turnén är främst att inspirera ungdomar runtom i landet till att skapa då skapandet innebär en positiv fokus under tonåren, samt plantera tankefröet att människor från alla samhällsgrupper kan uppnå sina mål i livet om bara vilja och kunskap finns. Syftet är även att tidigt förse nästa generations möjliga stora svenska musikskapare och artister med bästa redskap och tankemönster.

Kontakt
För intervjuer, turnéschema och bokningsförfrågningar kontakta:

Oskar Ekman (Projektledare)
E-post: oskar@luger.se

Joel Borg (Presskontakt)
E-post: joel@luger.se

Tuesday, September 20, 2011

VÄRSTA FESTEN!!!!!!

Fredagen den 16: e september hade sveriges bästa live hiphop klubb REPLAYED nypremiär på STRAND.
Huvudakt var Södermalms stolthet PETTER som ackompanjerades av The Royal Nelson Orchestra. Petters show gästades av STOR, Vanessa Falk och Johnel.
Toffer agerade förband och skivgnuggandet sköttes av Dj Viet-Naam , Salla, Ametist & Masse!
Break dansarna från ATC crew & Beatnikz visade upp sina senaste moves och tekniker.


Petter repar (skivan) med orkestern...


Salla visar skruven som han en gång i tiden lärde gamla Fittja hempojken Jan Ove Waldner...


Toffer & Queff...


Chepe läser Dagens Industri...


Gapa som en fågel holk...


Ser inget ,Säger inget & hör inget...


Tshirt kungen Patrique Versace visar sin nya kreation...


Bara Shisko Güzzar...PETTER river hela haket...


Ibland önskar Chepe att han hade 4 händer...


Ibland önskar Salla att han hade 4 händer...


Clark Kent...


Jay Vee blev nostalgisk ...


Folk utanför STRAND fick också vara med på festen...


Tjejerna bjöd på dans...


Camilo körde sin bästa "Running Man"...


STOR sjöng "ja må han leva" för Chepe som fyllde år...


Petter passade på att festa och blev väldigt road när han för första gången såg Masse och Chepe "Dansa"...


Peewee dansade tryckare med en stor stark...


TACK TILL:
STRAND, PETTER, AMETIST, THE ROYAL NELSON ORCHESTRA, TOFFER, DJ VIET-NAAM, STOR, JOHNEL, VANESSA FALK, ATC CREW, BEATNIKZ CREW + ALLA VÄNNER OCH GÄSTER SOM DÖK UPP!
/TSB

TRAILER TILL LABYRINT "HASSLADE" VIDEO!!!

Masse Scorsese är äntligen färdig med Labyrints nya video till singeln "Hasslade"!