Wednesday, February 24, 2010

PROP DYLAN från BOLANCHE!

Prop Dylan lyckades häromdagen rymma från Borlänge för att spela in en låt med Salazarerna.
Resultatet kommer ni snart att få höra i form av en ny svensk hip hop samling som kommer att fokusera på nya svenska talanger.

Prop Dylans ena polare från Catapults ent. kan inte röja sin riktiga identitet... Child support issues? Vem vet...
Masse underlättar för våra läsare genom att peka ut Prop Dylan så att de inte råder någon tvivel om vem som är vem... den tredje herren längst ut till vänster är Salla.
Spana in youtube filmen!

Tuesday, February 23, 2010

CARLITO LIVE på THE SOFRITO CLUB!

Innan Salazarerna gick in på Fasching blev de kollade av polisen , det börjar bli en en tradition då de visiterades av polis förra helgen då de var på väg in i en klubb när de skulle dj:a i Norrköping...nåja de får skylla sig själva som ser så utländska ut...trots trakasserierna var de på gott humör, de vågade dock inte filma händelsen efter vad "iphone fotografen" råkade ut för förra veckan...
Miguel körde sina bästa dancehall låtar....
som uppskattades av alla chicas som var på plats...
Därefter körde sveriges absolut bästa rappare, Carlito en galen live show som fick publiken att sjunga allsång till "Babylon brinner"...
Efter showen spelade Masse sin berömda "Güzz set" som fick tjejjerna att skaka bakdel...
Klockan blev 04 och det var dags att stänga men folk vägrade gå, Salla spelade en magdanslåt som fick motsatt effekt då folk började dansa magdans...

Spana in videon från CARLITO´s Relasefest på The Sofrito Club!
Varsågoda!
THE SOFRITO CLUB,TSB OCH CARLITO vill tacka alla våra gäster som festade med oss!

Monday, February 22, 2010

Bildjournalen: Ung Salla myser på Fittja äng.

Bilden här nedanför visar en ung Salla på Fittja äng.
Unge Salla är ungefär sex år på bilden och det är hans andra sommar i det nya landet Sverige.
Kanske kisar han för att solen lyser starkt eller så kanske han skrattar för att storebror Chepe upplyser honom om att han fortfarande har hundbajs kvar under sin vänstra sko.
På bilden skymtar vi två par kvinnliga ben strosa förbi, kanske är detta den riktiga anledningen att bilden togs av deras granne Guillermo.
Det är tidig -80 tal och den unge Salla bär en så kallad "pottfrilla" som mamma Rosa är skyldig till.
Bilden strålar av värme och den unge Salla verkar trivas i det nya landet. Denna bild är tagen några månader innan deras granne får för sig att ta med sig sina två Schäferhundar och en yxa som han använder när han hugger sönder familjen Salazars ytterdörr. Motivet; han tyckte att familjen hade för stor lägenhet; en 4:a som de 6 familjemedlemmarna bodde i.
Trots denna tråkiga händelse kommer Salla senare i livet att tänka på den här varma och glada sommaren när han minns sin lyckliga barndom i Fittja.